Малайзійська Рада Виробників Пальмової Олії – Офіційний Спонсор Міжнародної конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020»

УкрАгроКонсалт радий представити Офіційного Спонсора Міжнародної конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020» – Малазійську Раду Виробників Пальмової Олії (МРОС).

 

Основне завдання Малазійської Ради Виробників Пальмової Олії (MPOC) – аналіз ринку та його можливостей з точки зору застосування продуктів олійної пальми. Діяльність Ради спрямована на розширення торгових можливостей і розвитку бізнес відносин в даному сегменті. МРОС підтримує тісну співпрацю з галузевими союзами і науково-дослідними організаціями з метою максимального розширення сфери застосування малазійської пальмової олії в різних галузях промисловості. Ви знайдете представництва МРОС на всіх континентах – в Європі і Америці, Азії та Африці. Рада надає всебічну підтримку партнерам у всіх питаннях, що стосуються пальмового масла.

Нагадуємо, що Міжнародна конференція  «Black Sea Grain & Oil Trade-2020» відбудеться 2-3 вересня в Event Hall Obolon, м. Київ. 

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційний Спонсор – Sierentz.  Спонсори – НІБУЛОН, StoneX Group Inc., GP Global. Конференція проходить за підтримки ГАФТА, УЗА та Асоціації Укроліяпром.

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕКЛАМНІ ПОСЛУГИ

УкрАгроКонсалт

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!