Louis Dreyfus розширить бізнес з переробки пальмової олії в Індонезії

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Louis Dreyfus Company (LDC) розширює свій бізнес з переробки пальмової олії в Індонезії, який включатиме будівництво нового заводу з виробництва гліцерину та збільшення виробництва біодизельного палива.

LDC, що переробляє сільськогосподарську продукцію, розширює свою діяльність в Азії, щоб задовольнити зростаючий попит на продукти харчування.

«LDC інвестує значні кошти в розширення свого ОЕЗу в Лампунгу за рахунок додавання нового заводу з виробництва гліцерину, заводу з упаковки харчової олії та складу», – повідомив агентству Reuters цього тижня Рубенс Маркес, виконавчий директор LDC у Південній та Південно-Східній Азії. .

«Ці розробки підтримують нашу стратегію диверсифікації доходів за рахунок продуктів з доданою вартістю за рахунок підвищення операційної ефективності та синергії на підприємстві».

Завод із переробки гліцерину в Лампунгу матиме річну виробничу потужність 55 000 метричних тонн і в основному обслуговуватиме виробників продуктів харчування, фармацевтичних препаратів та засобів особистої гігієни.

Очікується, що будівництво заводу розпочнеться цього місяця, а введення в експлуатацію заплановане за 18 місяців, додав Маркес.

«Наші потужності з виробництва біодизелю на об’єкті також розширюються, щоб підтримати не лише збільшення виробництва біодизелю, а й стати додатковим джерелом сирого гліцерину, побічного продукту, який використовуватиметься на нещодавно побудованому заводі з переробки гліцерину».

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!