Логістика української вівсянки до Європи розширяється

Джерело:  AgroPortal.ua 
овсяные хлопья

Компанія «Добродія Фудз» запускає власну логістику продукції під ТМ «Добродія», San Grano, WOWСЯНКА до країн Європи.

Як говориться у повідомленні компанії, таке рішення було прийняте у зв’язку зі складнощами у логістиці продукції, пов’язаними із закриттям портів внаслідок повномасштабної війни росії проти України.

Наразі ведеться підготовча робота з придбання вантажних автомобілів, підбору водіїв та оформлення необхідної документації. А вже у липні перші партії готової продукції будуть доставлені до країн ЄС та Великої Британії на власному автотранспорті виробника.

«Якщо раніше 70% нашої продукції відвантажувалось через порти до країн Африки та Азії, то нині в планах — поступово замінити ці обсяги продажами до країн Євросоюзу та Англії», — зазначила  директорка компанії «Добродія Фудз» Ірина Брославцева.

Виробник очікує, що власна логістика частково допоможе відновити експортні постачання продукції під ТМ «Добродія», San Grano, WOWСЯНКА.

Для довідки: Agricom Group — українська агропромислова група, що спеціалізується на виробництві та дистрибуції продуктів харчування під ТМ «Добродія» та San Grano. Лідер із виробництва та переробки безглютенового вівса. Група об’єднує три земельні кластери у Житомирській, Чернігівській та Луганській областях із загальним земельним фондом 28 тис. га. На території Білокуракинського та Чернігівського кластерів працюють два елеваторні комплекси потужністю 63 тис. тонн. Продукція експортується до 38 країн світу (ЄС, США, Бразилія, Китай, Азія, Африка, Ізраїль, ОАЕ та ін.).

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!