Лідером із закупівель української кукурудзи у листопаді став Китай

UkrAgroConsult

У листопаді експорт української кукурудзи становив майже 3,8 млн. тонн. Це на 69% вище від жовтневих відвантажень і на 22% вище за листопад 2020/21 МР. З початку сезону було експортовано 4,85 млн. тонн кукурудзи (-3%), зазначають аналітики УкрАгроКонсалт.

Найбільший обсяг у листопаді був відвантажений у Китай – понад 1,2 млн. тонн, проте експорт з початку сезону в цьому напрямку відстає від торішнього на 34%.

Окрім Китаю, скоротив обсяги імпорту Єгипту – на 38% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Більшість інших імпортерів наростили обсяги закупівель – ЄС та Туніс (+1%), Туреччина (у 5 разів), Ізраїль (у 2 рази), Іран (+37%) та Лівія (+18%).

Південна Корея за листопад імпортувала понад 325 тис. тонн української кукурудзи, що більше ніж за весь минулий сезон (53 тис. тонн).

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!