KSG Agro розпочав весняно-польові роботи

подкормка

Господарства, що входять до агрохолдингу KSG Agro, розпочали підживлення озимих культур препаратами КАС (карбамідо-аміачна суміш) та безводним аміаком. Про це повідомила пресслужба компанії.

Підживлення зернових здійснюється на площі 6,5 тис. га та соняшнику — 8 тис. га.

«Процес підживлення сільгоспкультур, який триватиме два тижні, сприятиме підвищенню їхньої врожайності, — коментує директор з виробництва KSG Agro Дмитро Ємельченко. — Паралельно здійснюється моніторинг посівів. Для нас важливо, що 90% з них надійно захищені, перебуваючи під сніговим покривом у 7-12 см. Посіви знаходяться у гарному стані, а їх подальший стан постійно моніториться».

Для довідки: KSG Agro — один із провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проєкти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

 

AgroPortal.ua

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!