«Контінентал Фармерз Груп» вдалося досягти вищих показників від планових майже в усіх культурах

Джерело:  Latifundist
Контінентал

«Контінентал Фармерз Груп» у сезоні-2023 вдалося досягти вищих показників від планових майже в усіх культурах, і для більшості з них це найвищі значення за всю історію компанії.

Озимі пшеницю та ячмінь збирали з урожайністю 7,22 т/га та 6,39 т/га відповідно, озимий ріпак — 3,73 т/га. Високу продуктивність показали й пізні культури, зокрема отримано рекордну для компанії урожайність кукурудзи, показник якої сягнув 12,03 т/га.

Продовольчі культури — картоплю й цукровий буряк — також зібрано з хорошими показниками: врожайність різних типів картоплі в середньому на 6–8 т/га вища від прогнозованої, а цукровий буряк досягнув показника 59,1 т/га з цукристістю 17,18%.

Трохи нижчу врожайність отримано по нетиповій для «Контінентал» культурі — ярому ріпаку, який був доданий до структури вирощування цього року.

За словами генерального директора Георга фон Нолкена, складні погодні умови, які супроводжували нинішню посівну кампанію, вплинули на реалізацію технології вирощування і знизили потенціал урожайності цієї культури, яка є доволі чутливою до термінів посіву.

«Нинішній сезон був продуктивним для компанії в плані урожайності, тож питання забезпечення доробки й зберігання урожаю в зібраних обсягах також доводилося активно вирішувати, що і було здійснено», – сказав він.

“Контінентал Фармерз Груп” — об’єднана компанія, яка сформована на основі активів “Мрія Агрохолдинг” та Continental Farmers Group. Земельний банк — 195 тис. га на Заході України. 

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!