Континентал експортував 121 тис. т борошномельної пшениці до Саудівської Аравії

Компанія «Континентал Фармерз Груп» у 2021 р. експортувала до Королівства Саудівська Аравія 121 тис. т борошномельної пшениці. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що два судна класу Panamax з українською пшеницею вже розвантажені в портах Джедда та Янбу. Постачання здійснено в рамках прямого контракту із саудівським державним закупником Saudi Grains Organization (SAGO).

Згідно з повідомленням, для «Континентал Фармерз Груп» це друге пряме експортне постачання пшениці до Королівства Саудівська Аравія: у 2020 р. компанія вже експортувала до КСА 60 тис. т борошномельної пшениці. Це було перше постачання української пшениці до Королівства Саудівська Аравія з 2008 р., що пов’язано з високими вимогами КСА щодо якості зерна.

«Цього року ми, як і безліч аграріїв, зіштовхнулися зі складностями своєчасної доставки зерна до порту через брак вагонів та локомотивну тягу на залізниці. Компанія ще раз підтвердила статус надійного постачальника високоякісної продукції», – сказав комерційний директор «Континентал Фармерз Груп» Юрій Кузьм’як.

Нагадаємо, що «Континентал Фармерз Груп» (CFG) планує збільшити експорт пшениці до Саудівської Аравії вдвічі, або на 120 тис. т до 240 тис. т у 2022 році.

 

Latifundist.com

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!