Компанія, яка раніше працювала в Херсоні, випустила судно з назвою на честь міста

Джерело:  Кавун.Сity

Приватна судноплавна компанія «Argo Shipping Group» гордо презентувала своє нове вантажне судно, яке назвали на честь міста-героя Херсона. Співзасновник компанії, Олександр Вовчук, написав про це у Facebook.

Судну дали ім’я ASG KHERSON, і для компанії це стало найбільш очікуваною подією. Вовчук поділився своїми враженнями від важливості цього моменту, особливо зазначивши, що судно тепер матиме ім’я їхнього рідного міста, яке за останні два роки пережило важкі випробування війни і російської агресії.

Прапор Херсона із побажаннями добраПрапор Херсона із побажаннями добра. Фото: Фейсбук Олександр ВовчукАвтор: Олександр Вовчук

Компанія «Argo Shipping Group» є українською приватною судноплавною компанією, яка спеціалізується на перевезенні вантажів морським та річковим транспортом. Заснована у 2001 році, вона є однією з лідерок водних вантажоперевезень в Україні. Штаб-квартира компанії розташовувалась у Херсоні і зараз продовжує працюва: Олександр Вовчук підкреслив, що компанія продовжує працювати і платити податки у Херсоні. Окрім вантажоперевезень, «Argo Shipping Group» здійснює також логістичні операції.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!