Комбікормові підприємства Індонезії страждають від низького внутрішнього виробництва кукурудзи та затримки імпорту пшениці

комбикорма

Зменшення поставок кукурудзи в Індонезії на тлі зниження внутрішнього виробництва в поєднанні із затримками поставок фуражної пшениці в Чорному морі через напруженість у Червоному морі завдає шкоди комбікормовим підприємствам країни та, за словами джерел, швидше за все, у найближчій перспективі стримає постачання птиці.

Ціни на фуражну кукурудзу всередині країни вже зросли протягом тижня на тлі зниження виробництва кукурудзи, а пропозиції по 10 500 рупій за кг ($672,30 за тонну) доставлялися на комбікормові заводи в околицях Джакарти. Фермери та комбікормові заводи шукають альтернативні рішення для покриття нестачі. Було здійснено закупівлю імпортної фуражної пшениці через державну тваринницьку компанію «Бердікарі», причому більшість імпортованої фуражної пшениці планується надходити з Чорного моря.

Platts, що є частиною S&P Global Commodity Insights, 18 січня оцінив кукурудзу CFR у Північно-Східній Азії на рівні $242,50/тонну, що на $6/тонну нижче, ніж було тиждень тому.

За даними Центрального статистичного бюро Індонезії, виробництво кукурудзи в країні, ймовірно, продовжить падати в січні-лютому приблизно до 560 тис. тонн, порівняно з 1,17 млн тонн у листопаді та 0,89 млн тонн у грудні.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!