Kernel прийняв перше судно від провідного виробника NPK добрив

Джерело:  AgroPortal.ua

Агрохолдинг Kernel прийняв перше судно з продукцією провідного світового виробника NPK добрив ОСР Group.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

Зазначається, що наприкінці квітня 2024 року представники агрохолдингу відвідали компанію OCP Group, яка оперує 70% усього світового запасу фосфору — основного елементу живлення сільгоспкультур.

«І вже відбулась перша поставка в межах домовленостей, що забезпечить наші підприємства всім необхідним для стабільного проходження сезону, а також підвищить потенціал майбутнього врожаю. Постачання реалізували спільно з партнерами «СанАгро Україна — Добрива для агросектору», — вказується в повідомленні.

Також додається, що у зворотному напрямку судно буде завантажене українським зерном.

Для довідки: Kernel до війни був найбільшим у світі виробником та експортером соняшникової олії, провідним виробником та постачальником сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов’язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт та внутрішні продажі соняшникової олії; високотехнологічне рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання та перевалки зерна на елеваторах та портових терміналах.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!