Kernel хоче залучити $60 млн через розміщення акцій

Джерело:  AgroPortal.ua

Агрохолдинг Kernel («Кернел») розпочинає розміщення акцій серед кваліфікованих інвесторів, які є акціонерами компанії, з метою залучення до $60 млн.

Про це говориться у повідомленні компанії на Варшавській фондовій біржі.

«Кількість акцій і ціна випуску будуть визначені в процесі формування заявок, організованому за правилами голландського аукціону, з урахуванням обмежень, що випливають зі статутного капіталу компанії», — йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що компанія має намір використовувати виручені від розміщення кошти переважно для скорочення заборгованості, як того вимагають її кредитори.

Для довідки: Kernel до війни був найбільшим у світі виробником та експортером соняшникової олії, провідним виробником та постачальником сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов’язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт та внутрішні продажі соняшникової олії; високотехнологічне рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання та перевалки зерна на елеваторах та портових терміналах.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!