Івано-Франківський КХП продали за 31,6 млн грн

Джерело:  AgroPortal.ua
Івано-Франківський хлібокомбінат

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях провело електронний аукціон з продажу Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів».

ТОВ «Буковель» запропонувало за об’єкт 31,63 млн грн з ПДВ, пише «Галичина».

Покупець отримує цехи, виробничі корпуси та адміністративні приміщення, їдальню, корівники, пташники, гаражі загальною площею понад 46,7 тис. м² і дві земельні ділянки загальною площею понад 12,3 га у с. Микитинцях на околиці Івано-Франківська. До складу лота також входить обладнання комбінату та 14 транспортних засобів.

Згідно із заявленими умовами продажу, покупець повинен буде погасити борги із зарплати і перед бюджетом у розмірі 70,15 млн грн упродовж шести місяців. Протягом пів року переможець аукціону також не має права звільняти чинний персонал підприємства.

За даними Youcontrol, бенефіціарами ТОВ «Буковель» вказані жителі Швейцарії Захар Палиця та Оксана Палиця. Захар Палиця є сином відомого політика та бізнесмена Ігоря Палиці — бізнес-партнера Ігоря Коломойського.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!