Ірак продовжив крайній термін обмеженого тендеру на закупівлю пшениці

пшеница
UkrAgroConsult

Державний закупник зерна Іраку продовжив термін дії цінових пропозицій на тендері на купівлю номінальних 50 000 тонн продовольчої пшениці, у якому було запропоновано взяти участь лише обмеженій кількості торгових компаній, повідомили європейські трейдери у понеділок, повідомляє УкрАгроКонсаллі з посиланням на Zawya.

За словами трейдерів, участь у тендері була обмежена приблизно вісьмома торговими будинками з США та Канади.

Останній термін подання цінових пропозицій на тендер закінчився 3 січня, але Ірак попросив учасників тендеру продовжити термін дії їх пропозицій до 13 січня, повідомили трейдери.

За їхніми словами, про закупівлю поки що не повідомлялося. За словами трейдерів, пшениця може бути отримана із США, Канади чи Австралії.

Обсяги іракських тендерів є номінальними, і в минулому країна часто закуповувала більше, ніж тоннаж, на який спочатку був запит.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!