Індонезія: «покоління Y» та нові тенденції у споживанні продовольства

Глобальна трансформація формує нові споживчі тенденції, в тому числі і в продовольчому сегменті. Про те, як змінюються смаки сьомої частини населення планети розповість один з ключових спікерів 17-й конференції BLACK SEA GRAIN – Ервін Судхарма, експерт найбільшого борошномельного підприємства Bogasari Flour Mills, на прикладі зростаючого ринку Індонезії.

“Зі зростанням купівельної спроможності  153 мільйонів мілленіалів Індонезії, важливо розуміти тенденції та вподобання середнього класу в сфері харчування. Наші мілленіали створюють новий ринок для Індонезії і доволі ідеалістичні у виборі продуктів. Вони хочуть, щоб їх смаки віддзеркалювали їх особистість, і надають перевагу поживним, «цілісним» продуктам, – комментує пан Судхарма.

Мілленіали, або покоління Y, за прогнозами, будуть відігравати визначну роль в економіці Індонезії, в тому числі на ринку пшеничного борошна, протягом наступних п’яти років.

До 2015/16 маркетингового року Індонезія імпортувала в основному австралійську пшеницю, але з огляду на скорочення експортного потенціалу в регіоні за останні роки, країна все більше надає перевагу пшениці з Чорноморського регіону. У минулому 2018/19 сезоні Індонезія придбала майже 3,6 млн. тонн пшениці з України та Росії.

Будучи найбільшим світовим споживачем пшениці, Індонезія стала ринком №1 з експорту пшениці з України за останні 3 роки. У поточному 2019/20 сезоні темпи поставок навіть на 5% перевищують минулорічні, що вказує на подальше зміцнення співробітництва і можливість нових рекордів “.

Ервін Судхарма має освіту технолога харчової промисловості. Свою кар’єру він почав в Індонезійському мукомольному комплексі Bogasari, пройшовши шлях від роботи на лінії виробництва до посади Операційного менеджера. У 2007 році він отримав диплом Швейцарської борошномельні Школи, а в 2012 приєднався до Buhler Indonesia в якості Голови технічного відділу. У 2018 Ервін повернувся до Bogasari, підрозділ Indofood Sukses Makmur Tbk, на посаду заступника генерального директора.

А до якого покоління належите Ви?

✅  Покоління «бумерів» (40-60-ті роки XX століття)

✅  Покоління X, «втрачених» (60-80-ті роки XX століття)

✅  Покоління Y, «міллениалів» (80-90-ті роки XX століття)

✅  Покоління Z, «зумерів» (народились після 2000 року)

Нагадуємо, що 17-а Міжнародна конференція  «Black Sea Grain-2020» відбудеться 22-23 квітня в готелі ІнтерКонтиненталь, м. Київ. На даний момент учасники з 25 країн світу вже підтвердили свою участь.

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційні Спонсори – Sierentz, Cerealcom Dolj, Екслюзивний біржевий спонсор – CME Group. Спонсори – Filhet-Allard Maritime, INTL FCStone, ANDE LOGISTICS, GP Global. Конференція проходить за підтримки ГАФТА та УЗА.

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕКЛАМНІ ПОСЛУГИ

СТАТИ СПОНСОРОМ

НЕТВОРКІНГ

За детальною нформацією, будь ласка, звертайтесь:

Орг.комітет УкрАгроКонсалт

Email: conference@ukragroconsult.org

Тел.: +38 044 364 55 85

 

УкрАгроКонсалт

 

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!