Індонезія планує збільшити частку пальмової олії в біодизелі в найближчі кілька років

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Індонезія планує збільшити обов’язкову частку біодизельного палива на основі пальмової олії до 40% у найближчі кілька років, але поки що збереже її на незмінному рівні 35%, заявив міністр енергетики країни.

Найбільший у світі виробник пальмової олії у лютому підвищив обов’язкове змішування з 30% до 35%, однак у деяких областях це не було реалізовано повною мірою.

“Прямо зараз ми залишаємося на B35, а потім готуємося до B40. Коли ми відчуємо, що (це) готово, тоді ми запустимо”, – сказав міністр енергетики Індонезії Арифін Тасріф агентству Reuters в інтерв’ю в кулуарах конференції Energy Asia.

Арифін сказав, що Індонезія хоче максимально використати внутрішні ресурси та знизити залежність від сирої нафти, і влада завершила дослідження та дорожні випробування B40.

Едді Абдуррахман, генеральний директор індонезійського агентства CPO fund, що відповідає за надання субсидій на біодизельне паливо, сказав, що мандат B35 був виконаний не повністю, оскільки виникли проблеми з деякими установками для змішування, які потребують модернізації.

Міністерство наполягає, щоб мандат B35 був повністю виконаний до 1 серпня.

Офіційний представник міністерства енергетики Еді Вібово повідомив, що споживання біодизельного палива станом на 25 червня становило 5,2 мільйона кілолітрів із 13,15 мільйона кілолітрів, виділених на цей рік.

Політика Індонезії щодо біодизельного палива та ймовірне виникнення погодних умов Ель-Ніньо можуть ще більше збільшити світові запаси рослинної олії, що найбільш використовується, для приготування їжі, що призведе до зростання цін на пальмову олію цього року, на думку провідних представників галузі та аналітиків.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!