Індонезія на півроку обмежила експорт пальмової олії

пальмовое масло
UkrAgroConsult

Міністерство торгівлі Індонезії на шість місяців обмежило експорт пальмової олії з метою стримування зростання цін на внутрішньому ринку, інформують аналітики УкрАгроКонсалт.

Запроваджується механізм обов’язкового декларування обсягу, що експортується, для отримання дозволу. Також постачальники повинні повідомляти індонезійську владу про обсяг сирої пальмової олії, яку вони планують реалізувати на внутрішньому ринку.

19 січня в Індонезії встановлено граничну ціну на всі види олій на рівні 14 тис. індонезійських рупій (98 центів) за літр. Виробникам олії різницю в ціні компенсує держава.

Детальна інформація по експорту олійних культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, стану посівів та ходу збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!