Індія запускає плантацію олійних пальм у рамках самозабезпечення олією

Джерело:  Oilword
пальмы пальмовое масло

Як важливий крок на шляху до реалізації бачення прем’єр-міністра Нарендри Моді про самозабезпечення у виробництві харчової олії головний міністр Ассама Хіманта Бісва Сарма оголосив про початок масштабної ініціативи щодо вирощування олійних пальм.

Ці зусилля покликані революціонізувати агроекономіку штату, одночасно надаючи можливість фермерам збільшити свої доходи. Урочисте відкриття програми вирощування відбулося у районі Тінсукія.

Наголосивши на важливості цього починання, головний міністр Сарма повідомив про намір штату виділити близько 3,75 мільйона гектарів землі під вирощування олійної пальми. Щоб забезпечити успіх цієї ініціативи, уряд Ассама уклав партнерство з Patanjali Food Limited (PFL). Ця співпраця передбачає розвиток плантацій олійних пальм у семи округах, а саме Дібругарх, Тінсукія, Гологхат, Джорхат, Нагаон, Камруп, Камруп (метро) та Гоалпара. Patanjali Food Limited (PFL), ключовий партнер у цьому підприємстві, виклала свою комплексну стратегію. Засновник Рамдев оголосив про плани створення 16 плантації молодих пальм до наступного року, що полегшить постачання високоякісного насіння фермерам. З них 12 плантацій планується відкрити в семи округах протягом поточного року, а ще чотири заплановані на наступний рік. Ще раз демонструючи свою прихильність до справи, PFL має намір побудувати завод з переробки олійної пальми в Дхінгу, розташованому в районі Нагаон.

Спільні зусилля головного міністра Сарми та Рамдева були символізовані посадкою саджанців олійної пальми, що ознаменувало відкриття цієї великої плантації. Після церемонії посадки головний міністр Сарма активно спілкувався із фермерами. Він висловив оптимізм щодо істотного збільшення доходів від сільського господарства за рахунок широкого впровадження плантацій олійних пальм.

Насамкінець, амбітна ініціатива Ассама з вирощування олійних пальм, запущена у партнерстві з Patanjali Food Limited, не тільки відповідає концепції самозабезпечення прем’єр-міністра Моді, але й обіцяє значно збільшити доходи від сільського господарства. Завдяки цій ініціативі Ассам робить значний крок уперед у перетворенні свого сільськогосподарського ландшафту, вносячи свій внесок у досягнення національної мети щодо зниження залежності від імпортованих харчових олій.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!