Індія запроваджує обмеження на запаси соєвого шроту

соевый шрот

Індія встановила обмеження на запаси соєвого шроту з 23 грудня 2021 року до 30 червня 2022 року у спробі стримати зростання внутрішніх цін, повідомляє USDA.

Для заводів, мельників та переробників максимально допустимий запас становить 90 днів виробництва відповідно до їх щоденних виробничих потужностей.

Щодо торгових компаній, то тільки підприємства, зареєстровані державою, мають право зберігати соєвий шрот з максимальним обмеженням запасів у 160 тонн із певним та заявленим місцем зберігання.

За даними торгових та галузевих асоціацій, введення обмежень на запаси, ймовірно, запобігатиме накопиченню та забезпечить доступність продукції для вітчизняних дробарок. Переробники сої зазвичай не зберігають соєвий шрот через високі ціни.

Міністерство сільського господарства США заявило, що при внутрішньому виробництві сої, що оцінюється в 11,9 млн тонн, незрозуміло, як обмеження на запаси соєвого шроту, на відміну від соєвих бобів, забезпечать коригування цін та збережуть доступність для виробників комбікормів.

«Введення обмежень на запаси соєвого шроту може скоротити переробку, що, у свою чергу, призведе до підвищення доступності сої та потенційно триматиме ціни на сою під контролем», — йдеться у повідомленні Міністерства сільського господарства США.

 

Триполі

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!