ІМК виплатила пайовикам 430 млн грн і 3 тис. тонн зерна

Джерело:  AgroPortal.ua
ИМК ІМК

ІМК завершила виплату орендної плати за землю за 2022 рік. Про це говориться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

«Понад 43 тисячі власників сільськогосподарської землі, з якими співпрацюють підприємства ІМК на Чернігівщині, Сумщині та Полтавщині, отримали від компанії орендну плату за землю за 2022 рік», — говориться у повідомленні.

Зазначається, що за бажанням власника землі орендна плата була виплачена грошима або зерном, на це ІМК спрямувала 431 млн грн та 3161 т зернової продукції.

Для довідки: ІМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією в Україні. Напрями діяльності: виробництво сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник); зберігання сільськогосподарських культур; виробництво молока. ІМК обробляє 120 тис. га землі, розташованих в Полтавській, Чернігівській та Сумській областях України. Компанія була заснована 2007 року. У 2021 році IMК отримала чистий прибуток в розмірі $78,7 млн і EBITDA $110,3 млн. ІМК є однією з 10-ти найбільших аграрних компаній в Україні. У травні 2011 року відбулося розміщення акцій ІМК на Варшавській фондовій біржі.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!