GP Global – Спонсор Міжнародної конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020»

УкрАгроКонсалт радий представити Спонсора Міжнародної конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020»GP Global.

 

GP Global – інтегрований постачальник товарів та послуг, виробник продукції та всесвітньо визнаний бренд. Компанія сприяє ефективності економічного розвитку та торгівлі, пропонуючи індивідуальні рішення для бізнес суспільства.

GP Global пропонує індивідуальні, комплексні та інноваційні рішення для клієнтів, які формують основу великих економічних структур в усіх куточках світу.

Історія GP Global починається в ранніх 90х, коли брати Ашок і Судхир Гоель почали торгівлю нафтохімічними продуктами в Індії. У 1998 вони розширили межі своєї діяльності до міста Шарджа (ОАЕ), налагодивши між двома країнами новий канал торгівлі.

Нагадуємо, що Міжнародна конференція  «Black Sea Grain & Oil Trade-2020» відбудеться 2-3 вересня в Event Hall Obolon, м. Київ.

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційний Спонсор – Sierentz.  Спонсори – НІБУЛОН, StoneX Group Inc., GP Global. Конференція проходить за підтримки ГАФТА, УЗА та Асоціації Укроліяпром.

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕКЛАМНІ ПОСЛУГИ

УкрАгроКонсалт

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!