ГІОЦ УЗ знову надаватиме інформацію вантажовідправникам

Джерело:  Rail.insider
РЖД

Філія «Головний інформаційно-обчислювальний центр» АТ «Укрзалізниця» знову надаватиме інформацію вантажовідправникам. Про це розповів заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов під час наради із зернотрейдерами 5 травня, передає Rail.insider.

За словами представника компанії, після початку військової агресії РФ здійснювалися постійні атаки на сервери УЗ. Внаслідок цього ГІОЦ припинив надавати інформаційні послуги.

Після багатьох звернень представників бізнесу в УЗ ухвалили рішення щодо того, яку інформацію компанія може надавати (з огляду на питання безпеки). «Окрім того, було переглянуто порядок надання інформації. Зокрема, УЗ відмовилася від використання VPN», — пояснив посадовець.

Частину інформації ГІОЦ уже почав надавати вантажовідправникам. Компаніям, які наразі не мають доступу до даних, варто письмово звернутися до філії.

Валерій Ткачов також уточнив, що інформація про дислокацію вагонів надається із затримкою в одну добу. Це пояснюється вимогами безпеки.

Як повідомлялося раніше, ГІОЦ Укрзалізниці обмежив надання інформаційних послуг.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!