Гарний врожай зерна спрогнозував Мінсільгосп Казахстану

Цього року добрі види на врожай. Про це під час поїздки до Карагандинської області повідомив міністр сільського господарства Айдарбек Сапаров. За його словами, по всіх регіонах роботи ведуться згідно з планами, поля чисті, сходи дружні. Звісно, ​​треба буде дивитися на погоду, зазначив голова відомства, але врожай, наголосив він, цього року буде.

«Наразі дуже хороші, дружні сходи. Види на врожай добрі. Люди добре працюють, поля чисті. Ми очікуємо, що врожай буде. Звичайно, ще тільки йдуть сходи, зараз кущіння, буде вихід у трубку. Подивимося, як буде погода. Але очікуємо, що буде нормально», – повідомив О.Сапаров.

Міністр об’їжджав поля Карагандинської області напередодні. Як сказав він в інтерв’ю прес-службі міністерства, мета поїздки – подивитися, як аграрії завершили сівбу, як проходить хімпрополка. Глава МСГ залишився задоволеним, повідомивши, що у всіх регіонах робота ведеться, згідно з планами.

Як поінформував А.Сапаров, цього року на фінансування сівби та збирання виділено 580 млрд тенге, загалом на АПК виділено 680 млрд тенге.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!