Ф’ючерси на зернові на товарній біржі Чикаго знизилися в понеділок

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на зернові на товарній біржі Чикаго знизилися в понеділок після новин про призупинення зернової угоди.

Аналітики кажуть, що все ще є очікування, що угоду можна продовжити, і ринки добре обізнані про ризик закінчення терміну її дії.

“Ми чули, як Росія багато разів говорила, що хоче відмовитися від зернової угоди”, – сказав Тед Сейфрід, головний ринковий стратег Zaner Ag Hedge. «Торгівля справді скептично ставиться до того, що вона справді закінчилася», повідомляє Рейтер.

Москва заявила, що розгляне питання щодо повторного приєднання до пакту, якщо побачить «конкретні результати» за своїми вимогами, але тим часом її гарантії безпеки судноплавства будуть відкликані.

«Я думаю, що це призупинено; можливо, це ще не кінець», – сказав Шерман Ньюлін, аналітик Risk Management Commodities. “Є ще якась надія”.

Соєві боби виросли на 2-1/4 центи до 13,73 долара за бушель на тлі невизначеності врожайності в США.

У червні переробники сої у США переробили менше бобів, ніж очікувалося, оскільки місячна переробка впала до дев’ятимісячного мінімуму, повідомила Національна асоціація переробників олійних культур (NOPA).

У звіті Crop Progress зазначено, що соя має 56% квітучих і 20% стручків, що зав’язують, що на 5% і 3% вище відповідних середніх показників за 5 років. Рейтинги врожаю зросли на 4% до 55% «добре/відмінно», у результаті індекс Brugler500 піднявся на 7 пунктів до 346.

Дані Експортної інспекції показали 155 556 тонн відвантажень сої за тиждень, що закінчився 13 липня. Це менше, ніж 300 тис. тонн минулого тижня і 440 тис. тонн цього ж тижня минулого року. Всього за сезон на 13 липня було продано 49,889 млн тонн, що нижче за торішній показник 52,68 млн тонн.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!