Ф’ючерси на зерно та сою в США знижувалися на очікуваннях нових даних щодо врожаїв

Джерело:  Oilword
микс

Ф’ючерси на соєві боби в США впали в четвер, оскільки торговці зерном очікують на нові дані оцінки врожаю від уряду США наступного тижня.

Найактивніші ф’ючерси на соєві боби завершилися зниженням на 16-3/4 цента до $13,59-1/2 за бушель на торговій біржі Чикаго. Ф’ючерси на пшеницю CBOT знизилися на 9-1/4 цента до $5,99-3/4 за бушель, а ф’ючерси на кукурудзу зросли на 1/2 цента до $4,86-1/4 за бушель.

Міністерство сільського господарства США планує опублікувати щомісячні дані щодо врожаю 12 вересня, надавши трейдерам останні прогнози з виробництва після того, як недавня спека та посуха знизили рейтинги стану кукурудзи та сої у США.

Аналітики в середньому очікують, що Міністерство сільського господарства США зменшить оцінки виробництва та врожайності обох культур у США із серпня у звіті World Agricultural Supply and Demand Estimates (WASDE).

Фермери почали збирати кукурудзу раніше, ніж звичайно в деяких частинах західної частини Середнього Заходу США через спекотну і суху погоду. Швидке збирання врожаю може поставити під загрозу якість зерна або врожайність.

“Урожай наближається швидко, і це має бути попередженням”, – сказав Джим Герлах, президент A/C Trading. “Коли ваш урожай згасає, а не висихає, це коштує вам деякого врожаю”, – повідомляє Рейтер.

“Я думаю, ви поспішайте і чекаєте, в режимі консолідації”, – сказав Герлах. «Я сумніваюся, що ви збираєтеся рухатися в будь-який бік, принаймні доти, доки ми не отримаємо звіт про врожай за вересень або поки ми не просунемося глибше у збиранні врожаю».

Попит Китаю на бразильську сою є негативним чинником ринку США, заявила брокерська компанія CHS Hedging. Бразилія та США конкурують за експортні продажі покупцям у всьому світі, а Китай є найбільшим у світі імпортером сої.

“Китай закупив значну кількість бразильських бобів у жовтні/листопаді цього тижня”, – сказали в CHS Hedging. «Чи залишилося у них у банку багато грошей, щоб купити осінню сою у США?»

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!