Ф’ючерси на сою знизилися в четвер через зниження прогнозу виробництва в Аргентині на 4 млн т

Джерело:  Oilworld
соя

Ф’ючерси на сою знизилися в четвер, травневі контракти торгувалися нижче за рівень підтримки 50-денної ковзної середньої. Зернова біржа Росаріо знизила свій прогноз виробництва в Аргентині на 4 млн т до 23 млн т, що значно нижче за переглянутий прогноз Міністерства сільського господарства США в 27 млн т. Аргентинські фермери поки що продають сою темпами нижчими ніж минулого року. Conab збільшила виробництво сої в Бразилії на 2,2 млн т до 153,6 млн т, що відповідає прогнозу Міністерства сільського господарства США на рівні 154 млн т.

Імпорт сої в Китай у березні зріс на 8% порівняно з тим же місяцем роком раніше, показали дані у четвер, внаслідок чого надходження у першому кварталі досягли рекордного рівня, навіть незважаючи на те, що попит не виріс, як очікувалося.

Ціни на пшеницю знизилися, втративши частину досягнень минулої сесії, оскільки трейдери применшили безпосередню загрозу поставкам із Чорного моря та побачили покращення весняної погоди у США у більшості посівних зон. Сприятливі прогнози для Чорноморського регіону покращили перспективи врожаю у Росії, Україні та Казахстані.

«Площі вирощування сільськогосподарських культур в Аргентині, як і раніше, залишаються посушливими, що знижує врожайність», — сказав сінгапурський трейдер зерна.

Біржа Росаріо також знизила прогноз виробництва кукурудзи в Аргентині до 32 млн. тонн з 35 млн. раніше.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!