Ф’ючерси на сою знизилися у вівторок на фоні фіксації прибутку

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на сою у США знизилися у вівторок на тлі фіксації прибутку після того, як контракт показали найбільше одноденне зростання за кілька місяців під час попередньої торгової сесії.

Найактивніший контракт на сою на товарній біржі Чикаго CBOT знизився на 1,5% за бушель до вечора за Гринвічем. Контракт зафіксував найбільший денний приріст із 12 вересня у понеділок.

Пшениця зміцнилася на 2,64%, кукурудза на 1.4%. Еталонний контракт на кукурудзу показав найбільше ралі за дев’ять місяців на попередній сесії.

Згідно з звітом дослідницької компанії Hightower, листопадові соєві боби опустилися до найнижчого рівня з грудня 2021 року.

Служба моніторингу посівів Європейського Союзу підвищила свої прогнози врожайності м’якої пшениці та ріпаку в ЄС цього року і знизила очікування по ячменю, пославшись на сильні дощі в більшій частині блоку та посуху на Піренейському півострові.

У щотижневому звіті Міністерства сільського господарства США стан 31% озимої пшениці в США оцінюється як хороший або відмінний, що на 2 процентні пункти вище, ніж тижнем раніше, і вищі за очікування аналітиків.

Закупівлі пшениці в Індії в 2023 році можуть скоротитися на одну п’яту в порівнянні з початковою оцінкою, оскільки державні закупівлі сповільнилися в останні кілька днів після стрибка місцевих цін, повідомили урядовці та трейдери.

Міністерство сільського господарства США підтвердило приватні продажі 225 000 тонн соєвого шроту із США на Філіппіни для відвантаження у 2022/23 маркетинговому році.

Товарні фонди були нетто-покупцями ф’ючерсних контрактів товарної біржі Чикаго на сою, кукурудзу, соєву олію, соєвий шрот і пшеницю в понеділок, повідомили трейдери.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!