Ф’ючерси на сою зміцнилися

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на сою зміцнилися наприкінці сесії, завершивши день зростанням після повідомлень про те, що в основних сільськогосподарських районах Аргентини, ймовірно, випаде більше опадів, що додасть вологи до і без того значних недавніх опадів і може зробити поля надто вологими для збирання врожаю в деяких районах.

Короткі позиції, які утримують інвестори, також зробили зерно схильним до хвиль покриття коротких позицій.

Тим не менш, трейдери проводили більшу частину дня, «просто стрибаючи туди-сюди в пошуках напрямку», – сказав Джек Сковіл, віце-президент Price Futures Group, повідомляє Рейтер.

Найбільш активна кукурудза на CBOT подешевшала на 1/2 цента до $4,41-1/4 за бушель, а пшениця подешевшала на 3-1/4 цента до $5,44-1/4 за бушель після досягнення тижневого максимуму у вівторок.

Котирування сої на CBOT зросли на 3/4 центи до $11,96-3/4 за бушель.

Ф’ючерси на кукурудзу торгової біржі Чикаго (CBOT) знизилися на тлі технічних продажів у середу, оскільки учасники ринку прагнули до прибутку і оцінювали весняний посів у США, кажуть аналітики.

Згідно з опитуванням, опублікованим у середу товарно-брокерською компанією Allendale, американські фермери планують скоротити посівні площі кукурудзи приблизно на 1,2% цього року та розширити посівні площі сої приблизно на 2,7%.

Зміни у посівних площах відбуваються на тлі очікуваного зниження доходів виробників цього року, оскільки ф’ючерси на кукурудзу, сою та пшеницю CBOT впали до найнижчого рівня за понад три роки.

Ф’ючерси на кукурудзу також зіткнулися з тиском через повідомлення про спекотну та суху погоду в Бразилії, яка може виснажити другий урожай кукурудзи в країні, а бразильське сільськогосподарське агентство CONAB знизило свої прогнози, кажуть трейдери.

Тим часом ф’ючерси на пшеницю CBOT знизилися через величезні світові запаси і вторинну слабкість на ринку кукурудзи, кажуть трейдери.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!