Ф’ючерси на сою в Чикаго виросли в понеділок до максимуму за кілька тижнів

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на сою в Чикаго виросли в понеділок до максимуму за кілька тижнів на тлі побоювань щодо посівів у США та стрибка цін на сиру нафту.

Міністерство сільського господарства також повідомило, що запаси сої на 1 березня знизилися на 13% порівняно з минулим роком.

Більше того, волога погода у південних районах посівного поясу США та сильний снігопад у Дакоті та Міннесоті можуть затримати посівну у найближчі тижні.

Погодні ризики призвели до того, що ринок кукурудзи занизив прогноз щодо посівів Міністерства сільського господарства США, згідно з яким посівні площі кукурудзи перевищували середні торгові оцінки.

“Уся справа в енергії, яка дає нам поштовх, а потім ефект похмілля від звіту про врожай”, – сказав Дон Руз, президент US Commodities, повідомляє Рейтер.

«Я думаю, що на акрах землі стоїть справжній знак питання через те, що на Північних рівнинах вирує чергова хуртовина», — додав він.

Приватні експортери повідомили про продаж 150 000 тонн кукурудзи в Мексику та продаж 20 000 тонн соєвої олії до невідомих пунктів призначення для доставки протягом 2022/23 маркетингового року.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!