Ф’ючерси на сою у США виросли у вівторок на тлі високого експортного попиту

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на сою у США виросли у вівторок завдяки раунду вигідних покупок після дводенних втрат, а також ознак того, що експортний попит залишається сильним, повідомили трейдери.

Ф’ючерси на кукурудзу та пшеницю знизилися через фіксацію прибутку після досягнення 10-денного максимуму на початку сесії, при цьому низький попит на обидва товари вплинув на ціни.

“Здається, що ф’ючерси видихаються”, – сказав Чарлі Сернатінгер з Marex Capital у записці для клієнтів. «Далі подальші успіхи мають бути пов’язані з новинами, а я не бачу багато новин, повідомляє Рейтер.

Соєві боби виросли після падіння приблизно на 1,7% протягом двох попередніх сесій, а нові експортні продажі підштовхнули ціни вище за їхні нічні максимуми. Прогнози більшої кількості дощів в Аргентині та Бразилії обмежили зростання.

Березневі ф’ючерси на сою на товарній біржі Чикаго виросли на 19-1/4 цента за ціною 14,80-3/4 долара за бушель після того, як знайшли підтримку на своїй 10-денній ковзній середній.

Як повідомило у вівторок вранці Міністерство сільського господарства США, приватні експортери повідомили про продаж 140 000 тонн сої у невідомих напрямках у 2023/24 маркетинговому році. Це був перший так званий «миттєвий розпродаж» за тиждень.

Березневі ф’ючерси на кукурудзу CBOT впали на 1/2 цента до $6,53-1/2 за бушель, а березневі ф’ючерси на м’яку червону пшеницю озиму CBOT впали на 4 цента до $7,50-3/4 за бушель.

Український порт Одеса поновив роботу у понеділок.

“Хоча Одеса знову працює, все ще є побоювання, що порт не зможе швидко вийти на повну потужність”, – сказав Метт Аммерманн, менеджер з товарних ризиків StoneX, повідомляє Рейтер.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!