Ф’ючерси на сою у США виросли у середу на раунді вигідних покупок

Джерело:  Oilworld
соя

Ф’ючерси на сою в США виросли в середу на раунді вигідних покупок наступного дня після рекордного зниження за три місяці, повідомили трейдери. Більше високе закриття зафіксувало серію з п’яти прямих сесій зниження. Ф’ючерси на соєвий шрот та соєву олію також показали зростання.

Травневі ф’ючерсні контракти на сою на товарній біржі Чикаго подорожчали на 15-1/4 цента до $14,94-1/4 за бушель, піднявшись вище нижньої межі свого 20-денного діапазону Боллінджера протягом сесії. Травневі ф’ючерси на соєвий шрот CBOT зросли на 3,20 долара до 470,30 долара за тонну, а травневі ф’ючерси на соєву олію CBOT зросли на 0,79 цента до 60,83 цента за фунт.

Вищі ціни закриття кукурудзи також зафіксували п’ять збиткових сесій поспіль.

Трейдери заявили, що недавній розпродаж, можливо, викликав деякий інтерес до купівлі з боку імпортерів, які вважали американську кукурудзу занадто дорогою в порівнянні з постачаннями з інших країн.

“Можна подумати, що кінцеві користувачі прийдуть і куплять”, – сказав Тед Сейфрід, головний ринковий стратег Zaner Group. «Річ у тому, що в нас була дуже перепродана кукурудза. Ми мали щось зробити, щоб дати нам невеликий корекційний відскок», повідомляє Рейтер.

Травневі ф’ючерси на кукурудзу на товарній біржі Чикаго подорожчали на 5,5 цента за ціною 6,35-3/4 долара за бушель.

Травнева м’яка червона пшениця озима CBOT подорожчала на 4-1/2 цента по 7,10 долара за бушель.

Під час нічної торгової сесії пшениця досягла найнижчого рівня з вересня 2021 року. Пізніше вона зросла, але зростання стримується очікуваннями поновлення угоди щодо експорту зерна в Чорному морі та достатніми глобальними поставками для закордонних покупців.

“Той факт, що Росія продовжує знижувати ціни на світовому ринку, і не дуже позитивні макроекономічні показники останні кілька днів турбують ринки”, – сказав французький брокер, повідомляє Рейтер.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!