Ф’ючерси на сою у США досягли місячного максимуму у вівторок

Джерело:  Oilworld
соя доллар

Ф’ючерси на сою в США досягли місячного максимуму у вівторок через побоювання з приводу посушливих умов на Середньому Заході, які негативно позначаться на перспективах урожаю, а також силі побічних ефектів від сирої нафти, повідомили трейдери.

Ф’ючерси на кукурудзу в основному зросли через погодні коливання на Середньому Заході, але найближчий липневий контракт упав через фіксацію прибутку та побоювання з приводу попиту на постачання до США.

Пшениця також зросла, досягнувши денних максимумів після того, як президент росії володимир путін заявив, що москва розглядає можливість виходу з угоди з експорту зерна в Чорному морі.

Липневі ф’ючерси на сою на товарній біржі Чикаго подорожчали на 26,1/2 цента до 13,99-1/4 долара за бушель після зростання до 14,15-1/2 долара, найвищого рівня контракту з 12 травня.

Липнева пшениця CBOT подорожчала на 2-1/2 центи до 6,36-1/4 долара за бушель. Що стосується кукурудзи, то найближчий липневий контракт впав на 4-3/4 цента до 6,12-1/2 долара за бушель, але наступні місяці були вищими: груднева кукурудза нового врожаю CZ3 подорожчала на 2 центи за 5,51-1/ 4 долари.

Ф’ючерси на соєві боби та кукурудзу виросли на побоюваннях щодо стресу врожаю у Сполучених Штатах, що підкреслюється значнішим, ніж очікувалося, зниженням щотижневих рейтингів стану кожної культури Міністерства сільського господарства США.

“Там сухо”, – сказав Джек Сковілл, аналітик Price Futures Group у Чикаго.

Проте ціни на липневу кукурудзу порушили тенденцію зростання, впавши у відповідь на слабкий попит на постачання кукурудзи зі США.

«Найближчі кілька місяців попит на сою у Сполучених Штатах має почати зростати. Але попит на кукурудзу має залишатися досить паршивим, тому що Бразилія почне пропонувати кукурудзу, і їхні ціни будуть нижчими, ніж у нас», – сказав Сковіл. сказав, повідомляє Рейтер.

Ціни на сиру нафту в США зросли більш ніж на 3% після того, як центральний банк Китаю вперше за 10 місяців знизив ставку за короткостроковими кредитами. Соєві боби і кукурудза іноді слідують тенденціям сирої нафти, враховуючи їх роль сировини для біопалива.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!