Ф’ючерси на сою та зерно в Чикаго знизилися у четвер

Джерело:  Oilword
микс

Ф’ючерси на сою та зерно в Чикаго знизилися в четвер, оскільки інвестори почали знижувати ризики на тлі ознак того, що спекотна погода на Середньому Заході США цього тижня може бути недовгою.

За словами аналітиків, ф’ючерси на сою та кукурудзу торгуються нестійко, оскільки долар США зріс.

За словами трейдерів, ф’ючерси на пшеницю також пережили непросту сесію, оскільки учасники ринку чекали чіткішого уявлення про світовий експорт зерна з Чорного моря.

Але саме прогноз погоди на Середньому Заході, що спричинив волатильність на ринку зерна, найбільше вплинув на ціни в четвер, кажуть трейдери.

Декілька синоптиків пророкують більш сприятливу для врожаю погоду, оскільки запилення кукурудзи в регіоні завершується, що є ключовою стадією зростання, що визначає врожайність, у той час як соєві боби наближаються до фази зав’язування стручків у серпні, сказав Карл Сетцер, керівник відділу брокерських досліджень у Mid Co Commodities, повідомляє Рейтер.

“Вони не закликають до днів Dust Bowl у серпні”, – сказав Сетцер. «Додайте це до того, що натовп керованих грошей переміщується в акції, сиру нафту та долар США, і ось чому ви бачите, що сьогодні ф’ючерси на зерно падають».

Тим часом, дослідники у другий день щорічного турне посівами в США пізно ввечері у вівторок прогнозують, що яра пшениця на північному заході та північно-центральній частині Північної Дакоти даватиме нижчі врожаї, ніж минулого року, але більше, ніж у середньому за п’ять років.

“Всі говорять про спеку, але деякі врожаї м’якої червоної пшениці будуть феноменальними”, – сказав Брайан Берк, президент торгової фірми John Stewart & Associates.

Кукурудза подешевшала на 6 центів до 5,42-1/4 долара за бушель, а соєві боби впали на 22 центи до 13,98 долара за бушель.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!