Ф’ючерси на сою на товарній біржі Чикаго знизилися в четвер на тлі очікувань, що закордонний попит зміститься у бік Бразилії

Джерело:  Oilworld
соя доллар

Ф’ючерси на сою на товарній біржі Чикаго знизилися в четвер на тлі очікувань, що закордонний попит зміститься у бік Бразилії, оскільки місцеві фермери збільшують збирання врожаю. Сила зростання соєвого шроту та побоювання з приводу неврожаю в Аргентині обмежили падіння соєвих бобів. Міністерство сільського господарства США заявило в четвер вранці, що експортні продажі соєвих бобів склали 644 400 тонн за тиждень, що закінчився 2 лютого, порівняно з 927 951 тоннами попереднього тижня. Прогнози аналітиків на тижневий обсяг варіювалися від 400 000 до 1,4 млн. тонн. Експортні продажі соєвого шроту склали 182 600 тонн, а експортні продажі соєвої олії – 2 000 тонн. Обидва опинилися відповідно до очікувань ринку.

Березневий ф’ючерсний контракт CBOT на сою подешевшав на 1/2 цента до 15,19-1/4 долара за бушель. Технічна підтримка відзначена на 30-денній ковзній середній контракт. Березневі ф’ючерси на соєвий шрот CBOT зросли на 13,60 долара до 495,50 долара за тонну, а березневі ф’ючерси на соєву олію CBOT знизилися на 1,54 цента до 59,04 цента за фунт.

Ф’ючерси на пшеницю в США впали в четвер, оскільки дощі на рівнинах США послабили деякі побоювання щодо здоров’я врожаю у цьому ключовому регіоні вирощування, повідомили трейдери.

Ф’ючерси на кукурудзу та сою також знизилися під тиском слабких даних щодо експорту та очікувань того, що іноземні покупці незабаром перенесуть свої замовлення до Бразилії та Аргентини, оскільки на ринок надійдуть постачання з Південної Америки.

Усі три товари коливалися між позитивною та негативною територією протягом сесії.

“Ми просто обмежені діапазоном”, – сказав Ден Сміт, старший менеджер з ризиків у Top Third Ag Marketing. «Зараз немає справді ведмежих чи бичачих новин», повідомляє Рейтер.

У Південній Америці трейдери були зосереджені на дії посухи в Аргентині, яка призвела до в’янення посівів, що призвело до різкого зниження прогнозів на врожай цього ключового глобального постачальника. Також відслідковувалися затримки збирання врожаю сої у Бразилії через дощі, які також можуть затримати сівбу кукурудзи.

Березневі ф’ючерси на кукурудзу CBOT впали на 7-3/4 цента до 6,70-3/4 долара за бушель, а березневі ф’ючерси на м’яку червону пшеницю озиму CBOT впали на 7-1/2 цента до 7,57-1/4 долара

Продажі пшениці на експорт склали 150 900 тонн, що близько до нижньої межі ринкових очікувань.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!