Ф’ючерси на сою були неоднозначними

Джерело:  Oilworld
соя доллар

Ф’ючерси на пшеницю в США впали на 4,1% у п’ятницю, при цьому трейдери зафіксували прибуток на ралі, спричиненому призупиненням зернової угоди.

Ф’ючерси на кукурудзу також впали під тиском прогнозів, згідно з якими на Середньому Заході США наступного тижня очікуються дощові та нижчі температури.

Ф’ючерси на сою були неоднозначними: обмежені запаси в США підтримували контракти на старий урожай, тоді як покращення прогнозу погоди чинило тиск на пропозиції нового врожаю.

“Ми знаходимося в режимі, коли ми збираємося йти від прогнозу до прогнозу”, – сказав Скотт Хармс, фахівець із сільськогосподарських ризиків в Archer Financial Services. «Якщо буде трохи прохолодніше та вологіше, ринок трохи підтримається», повідомляє Рейтер.

М’яка червона озима пшениця товарної біржі Чикаго з поставкою в вересні подешевшала на 29-1 /2 цента до 6,97-1/2 долара за бушель. Контракт зафіксував тижневий приріст у 5,4%.

«Звичайно, цього тижня було багато паніки… на світових ринках. Тепер люди знову дивляться на цифри, і якщо ви подивитеся на великий урожай у Росії та хороші врожаї у Франції та інших країнах ЄС, не схоже, що буде проблема нестачі пшениці», – сказав французький трейдер.

Кількість суден, які бажають забрати зернові вантажі з акваторії Чорного моря, цього тижня скоротилася на 35% порівняно з попереднім тижнем.

Грудневі ф’ючерси на кукурудзу CBOT CZ3 подешевшали на 10 центів до $5,36-1/4 за бушель, а листопадові ф’ючерси на сою CBOT SX3 впали на 3 центи до $14,01-3/4 за бушель. Серпневі ф’ючерси на сою зросли на 6 центів до 15,01 доларів.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!