Ф’ючерси на соєві боби знизилися за соєвим шротом

Джерело:  Oilworld
соя доллар

Ф’ючерси на кукурудзу торгової біржі Чикаго (CBOT) трохи зросли у вівторок на технічних торгах, але все ще вагалися поблизу трирічних мінімумів на тлі рясних світових поставок, поліпшення перспектив врожаю в Південній Америці і гострої експортної конкуренції. магазин.

Ф’ючерси на соєві боби знизилися за соєвим шротом, оскільки поліпшення погоди в Південній Америці пом’якшило деякі побоювання на ринку соєвої сировини, повідомили трейдери.

Ф’ючерси на пшеницю завершили сесію без змін зниженням на тлі тиску з боку зниження цін на російське зерно.

Ф’ючерси на зерно та соєві боби також зіткнулися з тиском з боку зміцнення долара США, який у вівторок досягнув тримісячного максимуму після того, як дані показали, що інфляція в США в січні сповільнилася менше, ніж очікувалося.

Сильніший долар США має тенденцію робити американське зерно менш привабливим на світовому експортному ринку в умовах сильної глобальної конкуренції.

“Прямо зараз шлях до найменшого опору лежить вниз”, – сказала Сьюзан Страуд, аналітик інформаційного бюлетеня No Bull і консультативної служби з сировинних товарів, повідомляє Рейтер.

Найактивніший контракт на сою на торговій біржі Чикаго (CBOT) подешевшав на 6-3/4 цента до $11,86-1/4 за бушель, а контракт на кукурудзу CBOT закрився з підвищенням на 1/4 цента до $4,30-3 /4. бушель. Ціни на пшеницю CBOT залишилися без змін на рівні $5,97-1/2 за бушель.

Обвал соєвих бобів у США у січні сповільнився порівняно з рекордом попереднього місяця, оскільки холодна погода порушила роботу кількох переробних заводів, повідомили аналітики напередодні звіту Національної асоціації переробників олійних культур (NOPA), який має бути опублікований у четвер.

Учасники ринку зерна зміщують свою увагу на прогнози посівів у США, які очікуються пізніше цього тижня на конференції Міністерства сільського господарства США (USDA).

Розподіл цієї весни акрів США між кукурудзою та соєвими бобами може дати додатковий імпульс ринкам зерна, які постраждали від перспектив урожаю у Південній Америці.

Але ринкові аналітики кажуть, що на фундаментальному рівні очікується, що ці цифри лише так чи інакше підштовхнуть ринки. Причина: учасники ринку готові побачити величезні цифри.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!