Ф’ючерси на соєві боби у США виросли у вівторок другу сесію поспіль

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на соєві боби в США зросли у вівторок другу сесію поспіль, оскільки покриття коротких позицій і технічні покупки сприяли відскоку від багаторічних мінімумів напередодні, хоча побоювання з приводу слабкого попиту обмежили зростання.

Ф’ючерси на пшеницю також зросли, тоді як ціни на кукурудзу знизилися на тлі прогнозів дощу в Аргентині, де спекотні та посушливі умови негативно позначилися на врожаї.

Трейдери також вирівняли позиції напередодні двох ключових звітів про врожай у четвер від Міністерства сільського господарства США (USDA) та бразильського Conab, при цьому особливу увагу було приділено оновленню прогнозів урожаю у Бразилії та Аргентині.

Бразильські фермери засіяли 27% площ, які, як очікується, будуть засіяні другою кукурудзою у центрі та на півдні, що є найшвидшим темпом посадки другої кукурудзи з моменту початку реєстрації у 2013 році, повідомила у понеділок консалтингова компанія з агробізнесу AgRural.

“Торгівля бобовими трохи занижується… Торгові оцінки показують, що у звітах ми можемо побачити скорочення цін на соєві боби та кукурудзу в Бразилії”, – сказав Террі Рейлі, старший сільськогосподарський стратег Marex, повідомляє Рейтер.

Аналітики, опитані агентством Reuters, у середньому також очікують, що Міністерство сільського господарства США трохи підвищить прогнози врожаю кукурудзи та сої в Аргентині.

Березневі соєві боби торгової біржі Чикаго (CBOT) виросли на 3-1/4 цента до $11,99-1/2 за бушель після досягнення в понеділок найнижчого рівня для найактивнішого контракту з грудня 2020 року.

Березнева кукурудза подешевшала на 4 центи до $4,38-3/4 за бушель, а березнева пшениця CBOT зросла на 4-3/4 центи до $5,95 за бушель.

Статистичне управління Канади також планує опублікувати оцінки запасів урожаю у Канаді станом на 31 грудня у четвер.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!