Ф’ючерси на соєві боби у США виросли у вівторок

Джерело:  Oilworld
соя доллар

Ф’ючерси на соєві боби в США виросли у вівторок завдяки технічним покупкам та закриттю коротких позицій після досягнення багаторічних мінімумів минулого тижня, хоча слабкий попит та покращення погодних умов у провідному експортері Бразилії обмежили зростання.

Ф’ючерси на пшеницю та кукурудзу в Чикаго були змішаними, оскільки млявий попит та рясні пропозиції утримували ціни та компенсували підтримку технічних покупок та покриття коротких позицій.

“Ми отримали невеликий технічний відскок від позначки 12 доларів (за бушель) на соєві боби, і це полегшує стан перепроданості на ринку”, – сказав Тед Сейфрід, головний ринковий стратег Zaner Group, повідомляє Рейтер.

«Але ви не бачите на ринку жодних ознак катастрофи у Бразилії. Ви не бачили, щоб Міністерство сільського господарства США чи Conab різко скоротили цей бразильський урожай… і Китай не купує американську сою агресивно», – сказав він.

Хоча аналітики знизили прогнози щодо врожаїв сої та кукурудзи в Бразилії через попередню посуху, збільшення кількості опадів може обмежити втрати там, у той час як Аргентина перебуває на шляху до рекордного врожаю.

Березневі соєві боби торгової біржі Чикаго (CBOT) виросли на 7-1/2 цента до 12,31-3/4 долара за бушель до 18:00 GMT. Соєві боби продовжують відновлюватися після падіння минулого тижня до 12,01 долара, що було найнижчим показником найактивнішого контракту Sv1 з листопада 2021 року.

Березнева кукурудза CBOT впала на 1/2 цента до $4,45-1/4 за бушель після досягнення верхнього опору на рівні 10-денної середньої ковзної.

Березнева пшениця CBOT досягла технічного опору на скупченні ковзних середніх трохи вище за рівень 6 доларів. Близько полудня контракт упав на 3/4 цента до $5,95-3/4 за бушель.

Що стосується кукурудзи, увага була приділена посіву другого щорічного врожаю Бразилії. Синоптики очікують на зниження виробництва другого врожаю кукурудзи в Бразилії, що відображає меншу посівну площу.

Сумніви щодо китайського попиту також висіли над ринком, оскільки бразильські поставки становили жорстку конкуренцію американській сої та кукурудзі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!