Ф’ючерси на соєві боби на торговій біржі Чикаго знижувалися. Пшениця впала до 15-тижневого мінімуму

Джерело:  Oilword
микс

Ф’ючерси на соєві боби торгової біржі Чикаго впали у вівторок, оскільки трейдери зважили вплив спеки і повеней на центральну частину США.

Липневі контракти на соєві боби CBOT впали на 12 центів до $11,63-1/4 за бушель. Липневі торги соєвого шроту CBOT закрилися зниженням на 7-1/2 цента до $365,30 за коротку тонну. Липневі торги соєвої олії CBOT закрилися зі зниженням на 0,73 цента до $42,76 цента за фунт.

Повінь торкнулася районів вирощування сої на Середньому Заході США, поставивши під загрозу врожай після того, як у вихідні та на початку тижня регіоном прокотилися шторми.

Аналітики кажуть, що додаткова вологість може пом’якшити стрес від сильної спеки, яка впала на цей район за останній тиждень.

Міністерство сільського господарства США в понеділок оцінило 67% врожаю як хороше або чудове, що на 3 процентні пункти нижче, ніж 70% минулого тижня, тоді як аналітики в середньому очікували зниження на 2 пункти. США є другим світовим експортером соєвих бобів після Бразилії.

Пшениця в США впала до 15-тижневого мінімуму

Ф’ючерси на пшеницю торгової біржі Чикаго впали до 15-тижневого мінімуму у вівторок на тлі зростання врожаю озимої пшениці в США і підвищення врожайності в росії і в Чорноморському регіоні, де погода стабілізується, кажуть аналітики.

Липнева м’яка червона пшениця озима CBOT подешевшала на 10-3/4 цента до $5,41-3/4 за бушель, що є найнижчим показником закриття з 7 березня. Липнева тверда червона пшениця озима KC закрилася зниженням на 5-1/2 цента до $5,76 за бушель. Липнева кукурудза CBOT подешевшала на 8 центів до $4,25-1/2 за бушель після досягнення 4-місячного мінімуму $4,24 за бушель.

Липнева яра пшениця MGEX залишилася без змін на рівні $6,05-1/4 за бушель.

Згідно з даними Міністерства сільського господарства США, опублікованими пізно ввечері у понеділок, урожай озимої пшениці в США випереджає середні темпи, що чинить тиск на ф’ючерси на пшеницю в Чикаго.

Експортні ціни на російську пшеницю також впали в понеділок, оскільки ранні дані щодо збирання врожаю показали високі врожаї, що зробило американську пшеницю менш конкурентоспроможною.

Державний покупець зерна Єгипту, Головне управління з постачання товарів (GASC), заявив у вівторок, що купив 470 000 тонн пшениці на міжнародному тендері. (Прикріплено)

За даними GASC, покупка включала 50 000 тонн болгарської пшениці, 60 000 тонн української пшениці, 180 000 тонн російської пшениці та 180 000 тонн румунської пшениці.

Позначки:, , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!