Ф’ючерси на соєві боби стабілізувалися у четвер

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на соєві боби стабілізувалися у четвер після дводенного падіння, оскільки трейдери стежили за прогнозами сприятливих дощів у посушливих регіонах Південної Америки.

Ф’ючерси на пшеницю трохи зросли, тоді як ціни на кукурудзу практично не змінилися.

Очікується, що цього тижня дощі принесуть користь більшій частині врожаїв кукурудзи та сої в Аргентині, а також пройдуть такі необхідні зливи у північній третині посівних площ Бразилії наприкінці наступного тижня, повідомив синоптик Commodity Weather Group.

Трейдери чекають, чи почнуться дощі, оскільки оцінки виробництва сої у Бразилії вже знизилися через спеку та посуху у північних та центральних регіонах.

“Зараз ми практично припинені”, – сказав Річ Нельсон, головний стратег Allendale, повідомляє Рейтер.

Найактивніший контракт на сою на торговій біржі Чикаго (CBOT) виріс на 3-1/4 цента до $13,10-3. /4 бушеля станом на 17.00 за Грінвічем. Пшениця CBOT була на 4-3/4 цента вищою за ціною 6,10 долара за бушель, а кукурудза зросла на 1/4 цента до 4,79–3/4 долара за бушель.

Трейдери також чекають на щомісячний звіт Національної асоціації переробників олійних культур (NOPA), який має вийти у п’ятницю.

Обсяг переробки соєвих бобів у США, ймовірно, встановить листопадовий рекорд, але сповільнився з історичного максимуму у жовтні, тоді як запаси соєвої олії, за оцінками аналітиків, виростуть уперше за сім місяців.

Міністерство сільського господарства США у четвер повідомило в системі щоденної звітності, що експортери продали 400 000 тонн соєвих бобів США в невідомі місця призначення для доставки в маркетинговому році, який розпочався 1 вересня. Це була сьома сесія поспіль, де Міністерство сільського господарства США щодня оголошувало про продаж сої.

Міністерство сільського господарства США окремо повідомило, що експортні продажі соєвих бобів у США за тиждень, що закінчився 7 грудня, склали 1 мільйон метричних тонн, що відповідає мінімальному рівню оцінки аналітиків. Щотижневий експортний продаж кукурудзи та пшениці зі США відповідав очікуванням.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!