Ф’ючерси на соєві боби на торговій біржі Чикаго виросли в понеділок

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на соєві боби торгової біржі Чикаго виросли в понеділок після того, як серія гроз на верхньому Середньому Заході в минулі вихідні викликала локальну повінь, яка поставила врожай під загрозу.

Липневі соєві боби CBOT виросли на 14-3/4 центи до $11,75-1/4 за бушель. Липневі торги соєвого шроту CBOT закрилися зростанням на 11,00 доларів до 372,80 доларів за коротку тонну. Липневі торги соєвої олії CBOT закрилися зі зниженням на 0,45 цента до $43,49 цента за фунт.

Локальні повені, спричинені грозами у вихідні, вплинули на посіви в районах вирощування сої на Середньому Заході США.

Експортери продали на Філіппіни 228 тисяч тонн американського соєвого шроту, повідомило Міністерство сільського господарства США.

Пшеничний комплекс торгується у понеділок із втратами, оскільки ведмеді продовжують брати контроль. Чиказькі контракти лідирують, втративши від 6 до 10 центів у міру наближення до мінімуму ранньої весни. Ф’ючерси на Канзас-Сіті в перші місяці торгуються на 3-4 центи нижче, намагаючись трохи пом’якшити слабкість. Контракти на яру пшеницю MPLS мають вартість від 4 до 7 центів, що продовжує термін дії мінімумів контрактів.

Звіт Міністерства сільського господарства США про експортні інспекції показав, що за тиждень, що закінчився 20 червня, було відвантажено 342 692 тонни (12,6 млн. бум) пшениці. Це на 16,43% менше, ніж минулого тижня, але все ж таки на 67% більше, ніж за той же тиждень минулого року. З цієї загальної кількості 96 209 тонн було відправлено до Мексики, 79 123 тонни – до Японії та 65 000 тонн – до Бразилії. За перші три тижні нового маркетингового року експортні постачання склали 1,05 млн тонн, що на 38,3% більше, ніж за ті ж кілька тижнів минулого року.

Argus знизив прогноз урожаю пшениці в росії порівняно з попередньою публікацією до 79,5 млн тонн, що є одним із найнижчих із опублікованих приватних оцінок. Індія почала вводити обмеження на запаси пшениці серед роздрібних продавців та переробників, щоб контролювати ціни та запобігати накопиченню зерна. Вони розглядали можливість скасування або зниження 40% податку на імпорт пшениці, але поки що не вжили жодних дій.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!