Ф’ючерси на соєві боби на торговій біржі Чикаго в понеділок виросли

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на соєві боби торгової біржі Чикаго в понеділок виросли на технічних торгах напередодні безлічі ключових урядових звітів про врожай після того, як найактивніший контракт торкнувся найнижчої ціни з грудня 2020 року, повідомили трейдери.

Ф’ючерси на сою також зросли після того, як Міністерство сільського господарства США в понеділок повідомило, що щотижневі експортні перевірки показали, що обсяг соєвих бобів у США за останній тиждень склав 1 426 472 метричних тонни, що набагато вище торгових очікувань, але нижче обсягу ж час минулого року, повідомили трейдери.

Ф’ючерси на кукурудзу завершили день без змін.

А ф’ючерси на пшеницю знижуються другу сесію поспіль під тиском сильнішого долара, який робить американське зерно менш привабливим на світовому ринку, а також сильну конкуренцію з боку світових постачальників пшениці.

На ринках сої та кукурудзи більшу частину дня було зосереджено на коригуванні позицій учасників ринку напередодні безлічі урядових звітів, які мають бути опубліковані в четвер, сказав Дон Руз, президент US Commodities у Західному Де-Мойні, штат Айова, повідомляє Рейтер.

Дані включають щомісячний звіт Міністерства сільського господарства США (USDA) про попит та пропозицію; Щомісячні оцінки виробництва кукурудзи та сої у Бразилії CONAB; та звіт Статистичного управління Канади про запаси зерна.

“Безумовно, у четвер ринок буде зосереджений на показниках урожаю сої у Бразилії та світових кінцевих запасах сої”, – сказав Руз.

Трейдери заявили, що уважно стежитимуть за оновленнями показників виробництва кукурудзи у Південній Америці.

Найактивніший контракт на соєві боби торгової біржі Чикаго за підсумками дня виріс на 7-3/4 цента до $11,96-1/4 за бушель. Пшениця впала на 9-1/2 цента і закрилася на рівні $5,90-1/4 за бушель, тоді як кукурудза закрилася без змін на рівні $4,42,3/4 за бушель.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!