Ф’ючерси на соєві боби CBOT досягли двомісячного мінімуму

Джерело:  Oilworld
доллар

Ф’ючерси на соєві боби торгової біржі Чикаго в четвер закрилися на найнижчому рівні за два місяці, оскільки аналітики заявили, що дощі обмежить вплив спеки в центральній частині США.

Липневі соєві боби CBOT впали на 18-3/4 цента до $11,55-1/4 за бушель, найнижчого рівня з 19 квітня.

Липневі торги на соєвий шрот CBOT закрилися зниженням на 7 доларів до 357,60 доларів за коротку тонну.

Липневі торги соєвої олії CBOT закрилися зі зниженням на 0,33 цента до $43,97 цента за фунт.

На думку аналітиків, ціни на соєві боби впали, оскільки прогноз сильних дощів на Середньому Заході США послабив побоювання щодо теплового стресу для врожаю сої в регіоні.

Напередодні щотижневого звіту Міністерства сільського господарства США про експортні продажі в п’ятницю, на день пізніше звичайного через федеральне свято в середу, аналітики очікували, що уряд повідомить про експортні продажі соєвих бобів нового врожаю в США за тиждень, що завершився 13 червня, на рівні 0-200 тисяч метричних тонн.

The Wall Street Journal прогнозують, що експортний продаж сої в США зросте порівняно з минулим тижнем. Аналітики прогнозують, що продажі впадуть у межах від 400 000 до 900 000 тонн. Якщо вони перебувають у цьому діапазоні, вони перевищать 380 100 тонн, про які повідомлялося минулого тижня. Продажі сої цього року вважаються низькими, хоча хвиля різкого продажу в Китай може підтримати цифри, представлені у звіті цього тижня.

Ф’ючерси на пшеницю торгової біржі Чикаго закрилися в четвер на найнижчому рівні з 19 квітня, оскільки побоювання з приводу світових поставок ослабли через підвищення оцінок урожаю в Росії та Аргентині, кажуть аналітики.

Липнева м’яка червона пшениця озима CBOT подешевшала на 9-1/4 цента до $5,72-3/4 за бушель, що є двомісячним мінімумом.

Липнева тверда червона пшениця озима KC закрилася на 8-3/4 цента нижче, до $5,92 за бушель.

Липнева яра пшениця MGEX подешевшала на 14 центів до $6,18-3/4 за бушель.

Консалтингова компанія ІКАР у середу підвищила прогноз урожаю пшениці в росії до 82 мільйонів тонн із 81,5 мільйона тонн раніше.

В Аргентині Зернова біржа Буенос-Айреса підвищила прогноз посівів пшениці, заявивши, що вищі ціни на пшеницю та нижчі витрати на сировину підштовхують більше фермерів сіяти врожай, незважаючи на посушливість у деяких районах.

Напередодні щотижневого звіту Міністерства сільського господарства США про експортні продажі в п’ятницю, на день пізніше звичайного через федеральне свято в середу, аналітики очікували, що уряд повідомить про експортні продажі пшениці нового врожаю в США за тиждень, що завершився 13 червня, на рівні від 200000 до 500000 метричних тонн.

Міністерство сільського господарства, лісового господарства та рибальства Японії (MAFF) закупило загалом 84 667 тонн пшениці харчової якості у США, Канаді та Австралії в рамках звичайного тендеру, що завершився пізно ввечері у середу.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!