Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії зросли другу сесію у четвер, досягнувши найвищого рівня за три тижні

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії зросли другу сесію в четвер, досягнувши найвищого рівня за три тижні, чому сприяло зростання цін на конкуруючі олії.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у січні на Малайзійській біржі деривативів Бурси зріс на 31 ринггіт, або 0,81%, до 3841 ринггіту (806,93 долара США) за метричну тонну на початку торгів.

Експорт малайзійських продуктів з пальмової олії з 1 по 15 жовтня зріс на 5,6% порівняно з місяцем раніше, повідомила в неділю незалежна інспекційна компанія AmSpec Agri Malaysia. Інший сюрвеєр, Intertek Testing Services, повідомив, що експорт зріс на 7,3%.

Сюрвеєрська компанія Societe Generale de Surveillance (SGS) оцінила експорт малазійської пальмової олії за 1-15 жовтня в 665 876 метричних тонн, згідно з даними LSEG.

Малайзія зберегла листопадове експортне мито на сире пальмове масло на рівні 8% і знизило базову ціну, йдеться в циркулярі, опублікованому на веб-сайті Малайзійської ради з пальмової олії у вівторок.

Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні знизився на 0,15%, а контракт на пальмову олію зріс на 0,41%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго зросли на 0,15%.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Пальмова олія може протестувати підтримку на позначці 3768 ринггіт за метричну тонну, прорив нижче за яку може відкрити шлях до 3720-3729 ринггіту, повідомляє Рейтер.

(1 долар = 4,7600 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!