Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії знизилися в середу

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії знизилися в середу, перервавши три сесії зростання, на тлі зниження цін на соєву олію в Чикаго та слабких даних щодо експорту.

“Ф’ючерси на CPO втратили попередні досягнення під тиском слабкого експорту в лютому та поганих експортних перспектив, оскільки пальмова олія продовжує торгуватися з премією до соєвої олії”, – сказав Сатья Варка, старший аналітик Fastmarkets Palm Oil Analytics, повідомляє Рейтер.

Очікується, що обсяг виробництва у лютому покаже невелике зниження виробництва на тлі значного падіння експорту, додав Варка.

Експорт малайзійських продуктів з пальмової олії за період з 1 по 25 лютого впав на 6,3-14%, свідчать дані сюрвеєрів.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку світового ринку рослинних олій.

Індонезія планує знизити базову ціну на сиру пальмову олію на період з 1 по 31 березня до $798,90 та зберегти експортне мито та збір на рівні $33 та $85 за тонну відповідно. Постанова, яка встановлює нову довідкову ціну ще не опублікована.

Очікується, що виробництво пальмової олії в Індонезії цього року зросте на 5% у річному вирахуванні до 57,6 млн тонн, тоді як експорт, як очікується, залишиться на рівні 32-33 млн тонн, повідомила у вівторок Асоціація пальмової олії Індонезії. .

(1 долар = 4,7670 ринггітів)

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!