Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії знижувалися третю сесію поспіль

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії знизилися третю сесію поспіль у середу на очікуваннях ведмежих даних із запасів.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у листопаді на Малайзійській біржі деривативів Бурси знизився на 19 ринггітів, або 0,49%, до 3882 ринггітів ($830,91) за метричну тонну.

Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці серпня, ймовірно, підскочили до шестимісячного максимуму в 1,89 мільйона метричних тонн, оскільки виробництво зросло, а експорт сповільнився, показало опитування Reuters у вівторок.

Рада з пальмової олії Малайзії (MPOB) має опублікувати дані про запаси пальмової олії 11 вересня, повідомляє oilworld.ru з посиланням на Рейтер.

Збільшення закупівель Індії, найбільшого у світі імпортера пальмової олії, може допомогти знизити запаси в Індонезії та Малайзії, які є провідними виробниками, та підтримати базові ф’ючерси.

Зниження цін на інші рослинні олії сприяло зниженню цін на пальмову олію.

Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні зріс до 0,21%, а контракт на пальмову олію впав на 0,65%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго також знизилися на 0,64%.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

(1 долар = 4,6720 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!