Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії закрилися зростанням у вівторок

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії відкрилися зниженням, але закрилися зростанням у вівторок на підтримці підвищення цін на соєву олію на товарній біржі Чикаго і зростанням цін на нафту.

Еталонний контракт на пальмову олію з постачанням у квітні на Малайзійській біржі деривативів Бурса закрився зростанням на 14 ринггітів, або 0,36%, до 3898 ринггітів ($818,22).

Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго зросли на 1,15% до 14.00 за GMT. На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій. Ціни на нафту також зростали у вівторок, оскільки невизначеність щодо темпів потенційного зниження відсоткових ставок у США та його впливу на попит на паливо не компенсує побоювання щодо напруженості на Близькому Сході, яка може порушити постачання. Сильніші ф’ючерси на сиру нафту зазвичай роблять пальму більш привабливим варіантом сировини для біодизельного палива.

Відновлення цін на пальмову олію, ймовірно, буде обмежено рясним постачанням конкуруючих соєвих та соняшникових олій, які є «м’якими» оліями, доступними зі знижкою в порівнянні з тропічною пальмовою олією вперше більш ніж за рік.

(1 долар = 4,7640 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!