Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії закрилися у вівторок зниженням

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії закрилися у вівторок зниженням, знижуючись сім сесій поспіль, за слабкістю конкуруючих олійних культур.

Еталонний контракт на пальмову олію з постачанням у листопаді на Малайзійській біржі деривативів у Бурсі втратив 25 ринггітів, або 0,67%, до 3688 ринггітів ($788,88) за метричну тонну на момент закриття.

За словами трейдера з Куала-Лумпура, пальмова біржа слідує за слабкістю соєвої олії в Даляні.

Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні знизився на 0,43%, а контракт на пальмову олію знизився на 1,74%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго знизилися на 0,36%.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці серпня зросли на 22,5% порівняно з попереднім місяцем до 2,12 млн тонн, що стало найвищим показником за сім місяців, показали дані Малайзійської ради з пальмової олії в понеділок.

Виробництво сирої пальмової олії зросло на 8,9% до 1,75 млн тонн, тоді як експорт пальмової олії впав до 1,22 млн тонн.

За даними сюрвеєрської служби Intertek Testing Services, експорт малазійських продуктів із пальмової олії з 1 по 10 вересня впав на 11,2% порівняно з місяцем раніше.

Пальмова олія може випробувати опір на рівні 3795 ринггітів за метричну тонну, прорив вище якого може призвести до зростання до 3859 ринггітів, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

(1 долар = 4,6750 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!