Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії закрилися на тримісячному мінімумі

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії закрилися на тримісячному мінімумі закриття в четвер, відбиваючи різке зниження контрактів на соєву олію в Даляні.

Останній порівняний торговий рівень було зафіксовано 27 червня.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у грудні на Малайзійській біржі деривативів Бурса знизився на 1,7%, або 62 ринггіти, до 3657 ринггітів (779,91 долара США) за метричну тонну на момент закриття торгів.

Контракт на соєву олію в Даляні впав на 3,4%, а контракт на пальмову олію – на 1,7%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго (CBOT) впали на 0,8%, збільшивши втрати після падіння на 1,8% за ніч, оскільки збір урожаю в США набирав обертів.

Різке падіння цін на соєву олію на CBOT і зниження обсягів продажів далянського соєвого масла та пальмового олеїну посилили ведмежі настрої щодо пальмової олії, незважаючи на покращення експорту Малайзії, сказала д-р Сатья Варка, старший аналітик Fastmarkets Palm Oil Analytics.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Експорт малайзійських продуктів з пальмової олії з 1 по 20 вересня зріс на 2,4% порівняно з 1-20 серпня, повідомила в середу сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services.

Інший сюрвеєр, AmSpec Agri Malaysia повідомив, що експорт за той же період зріс на 1,8%.

(1 долар = 4,6890 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!