Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії в четвер закрилися зростанням

Джерело:  Оilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на пальмову олію Малайзії закрилися зростанням у четвер після новин про стрибок імпорту до Індії, тоді як учасники ринку чекали на нові торгові сигнали.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у липні на Малайзійській біржі деривативів Бурса зріс на 26 ринггітів, або 0,68%, завершивши сесію на рівні 3844 ринггітів ($808,92).

Імпорт пальмової олії до Індії, найбільшої у світі імпортера рослинних олій, підскочив на 41% у квітні порівняно з попереднім місяцем до найвищого рівня за три місяці, оскільки зниження цін спонукало ОЕЗи збільшити закупівлі, повідомили Reuters п’ять дилерів.

“Контракт на сиру пальмову олію на біржі Bursa Malaysia очікує нових потенційних клієнтів у травні, очікуючи збільшення виробництва та зниження експорту”, – сказав трейдер з Куала-Лумпура.

Експорт малайзійської пальмової олії у квітні впав на 9-11,5% порівняно з місяцем раніше, повідомили сюрвеєрські компанії Intertek Testing Services та Amspec Agri.

Пальмова олія продовжує зростання на другій сесії, але більш високі оцінки виробництва обмежують зростання

Тим часом, Індонезія, найбільший у світі експортер пальмової олії, зберегла податок на експорт пальмової олії та збір без змін у травні на рівні $52 та $90 за тонну відповідно.

Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 0,62%. Даляньську товарну біржу закрито до 5 травня у зв’язку зі святами, присвяченими Міжнародному дню праці.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!