Ф’ючерси на пальмову олію у Малайзії відкрилися у понеділок зростанням

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії відкрилися в понеділок, відобразивши зростання цін на соєву олію та контракти на пальмову олію на Даляньській товарній біржі, а також ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго.

Базовий контракт на пальмову олію FCPOc3 з постачанням у червні на Малайзійській біржі деривативів Бурси зріс на 33 ринггіти, або 0,79%, до 4227 ринггітів ($895,36) за метричну тонну під час ранкових торгів.

Контракт на соєву олію на Даляньській товарній біржі подорожчав на 1,22%, а контракт на пальмову олію – на 2,40%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго зросли на 1,33%. На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку світового ринку рослинних олій.

Експорт малазійських продуктів з пальмової олії в березні зріс на 20,5% до 1333138 метричних тонн з 1106054 метричних тонн, відвантажених у лютому, повідомила в неділю сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services.

Ціни на нафту трохи знизилися в понеділок, зберігши більшу частину свого нещодавнього зростання на тлі очікувань скорочення постачання внаслідок скорочення ОПЕК+

Малайзійський рінггіт, трохи ослаб по відношенню до долара. Більш слабкий рінггіт робить пальмову олію привабливішою для власників іноземної валюти.

Пальмова олія може подолати опір на рівні 4242 ринггітів за метричну тонну і продовжити зростання, оскільки корекція з максимуму 15 березня 4327 ринггітів, схоже, завершилася, на думку технічного аналітика Reuters Ван Тао.

(1 долар = 4,7210 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!